Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

pikku kakkonen toiveissa mutta pelottaa

pelkuri - 15.09.2009 - 16:27

Muhun on iskeny ihan hirvee vauvakuume haluisin esikoiselle sisaruksen melko pian mutta pelottaa sikainfluenssa ihan hirveesti. Pelkään että siinä käy huonosti ja esikoinen jää ilman äitiä... nyt ei todellakaan ole tarkoitus pelotella ketään muuta vaan haluaisin tietää miten te muut ajattelette sikainfluenssasta, annatteko sen vaikuttaa yrittämiseenne..


VASTAUKSET:


Kyllitäti - 15.09.2009 - 16:50

Eikös ne rokota kaikki raskaanaolevat, joten jos tauti ei muuta muotoansa, pitäisi siihen saada vastutuskyky


No - 15.09.2009 - 17:01

voi hyvä luoja sentään... Entä jos saat syövän, tai jäät auton alle tai tai tai..? Sittenkin jää esikoisesi ilman äitiä! Herätys tähän päivään nyt, nainen! Pelkäätkö tavallista influenssaa yhtä paljon??? Tämä ei ole todellisuudessa yhtään sen vaarallisempi, joten lopeta itsesi pelottelu!


nimetön - 15.09.2009 - 17:15

Suurempi todennäköisyys sinulla on kuolla esim. liikenteessä kuin tuohon possunuhaan!
Herää nainen, stressaat ihan turhasta. Possunuhastahan on sanottu että on jopa lievempi kuin tavallinen influenssa, mutta media on tehnyt siitä "vaarallisemman". Että jos tuolle linjalle lähdet, et uskalla tehdä enää koskaan lapsia sillä influenssakausi on joka vuosi.


itse - 15.09.2009 - 17:30

odottaisin vaik puol vuotta ja kattelisin millaseksi tilanne etenee.Stressaan kuitenkin niin en haluaisi raskaudesta lisästressiä.Mut kukin tekee kun parhaaksi näkee.Luonteesta kiinni miten asiaan suhtautuu.


? - 15.09.2009 - 20:55

Ihan alan ammattilaisena voin kertoa, että sikainfluenssaan kuolleista ihmisistä 6% on ollut raskaana olevia naisia!Luku on valtavan suuri verrattuna esim. tavalliseen kausi influenssaan kuolleita!
Tauti itsessään ei ole kovinkaan vaarallinen, mutta raskaana olevat äidit kuuluvat riskiryhmään. Ja riskiryhmään kuuluu aina 4vko synnytyksen jälkeenkin!
Turha mitään paniikkia lietsoa, mutta itse miettisen hetken, ennenkuin yrittäisin tulla raskaaksi.
Ja Suomeen ensimmäiset rokotteet saapuu vasta syys-lokakuun vaihteesa ja niistäkään ei kaikille riitä!Toinen erä saapuu myöhemmin!


tappitaara - 16.09.2009 - 00:27

Toisaalta jos nyt alat yrittää lasta, raskaanaolevien rokotukset ehtivät kyllä tulla käyttöön. Ja jos ei ihan heti tärppää, ehdit vielä sairastaa sen ennen raskautta!
Ja se on totta (huolimatta ?:n kommentista), että edelleen on paljon suurempi mahdollisuus kuolla muuhun kuin sikainfluenssaan raskauden aikana!


? - 16.09.2009 - 20:43

Siis toki on suurempi mahdollisuus sairastua johonkin muuhun tappavaan tautiin, mutta sanoin vaan asiasta, kun täällä tusota possuflunssasta nimenomaan juteltiin. Siinä on kuolleisuuss kuitenkin aika suuri!
Ja voihan sitä jäädä vaikka auton alle huomenna, joten kaikkea voi sattua!Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|