Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Sairastelut - pakko olla sisällä

poikien äiti - 15.09.2009 - 14:06

Kuopukselle nousi eilen illalla kuume ja tämä päivä onkin sitten vietettävä sisällä. Kyllä alkoi jo aamupäivällä tuskastuttaa kaikkia. Kuopus ei ole niin kipeä, että vaan makaisi. Jaksaa touhuta ja esikkohan on ihan terve. Hyppi pitkin seiniä jo kymmeneltä, kun ei ulos päässyt. Minä siinä sitten yritin keksiä tekemistä. Tylsistyi nopeasti ja aina oli pikkuveli sekaantumassa hänen hommiinsa. Onneksi kuitenkin nukahti tuonne, vaikka ei niin helposti kuin normaalisti. Nyt pitäisi vielä kuuteen saakka jaksaa. Mies tulee silloin kotiin. Minä kyllä painun heti ruuan jälkeen esikon kanssa pihalle, en jaksa enää olla sisällä kun ulkonakin paistaa aurinko. Toivottavasti ei tarvii montaa päivää sisällä viettää. Kuopuskin on sairastellut lyhyen elämänsä aikana jo enemmän kuin tarpeeksi.


VASTAUKSET:


Yhden äiti - 15.09.2009 - 14:09

Pitääkö olla sisällä, jos kerran jaksaa touhuta? Lääkäriltä joskus asiaa kysyin ja hän sanoi, että jaksamisen mukaan ulkoilu voi olla jopa suositeltavaa. Ei liikaa rehkimistä tietenkään, ei sisälläkään. Mutta raikas ilma voi tehdä nuhallekin hyvää.


poikien äiti - 15.09.2009 - 14:12

Kyllä mulle on aina sanottu, että pitää olla se kuumeeton päivä siinä.. Mutta juu. Jos tuon ulos veisin niin ei varmasti esim. istuis vaunuissa tai keinussa muutamaa minuuttia kauempaa. Eikä lapsella ole muuta kuin kuume. Ei nuhaa eikä muitakaan flunssan oireita.


Maarit - 15.09.2009 - 14:12

Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Pihalle vaan jos suinkin jaksaa, vaikka vain vähäksi aikaa.


.. - 15.09.2009 - 15:19

Pihalle vaan.. Meillä oli pojalla korvetulehduskierre ja harvase päivä kuumetta.. Ja aina ulkoiltiin. Lääkäri sanoi että hyvää vaan tekee.


Äiti-76 - 15.09.2009 - 18:12

Meillä kans korvakierre nuorimmalla ja ulos saa viedä, jos ei hikiseksi siellä tule, vaikka kuumetta olisikin, jos kunto sen antaa myöden. Vartinkin tai puolen tunnin happihyppy tekee jo ihan erilaiseksi kaikki!!


juupa - 15.09.2009 - 21:23

minäkään en ymmärrä noita sääntöjä, ettei vois ulos mennä jos on kuumeessa. Jos kunto antaa myöden niin sinne vaan. Miksi sitä paitsi pitäis koko perheen kärsiä sisällä, jos yks on kipee. Eri asia viedä hoitoon kuumeessa. Ei tietenkään. tai sitten kun on koulussa ja jos on kipee, niin ei tietty mennä kavereiden kanssa mihinkään, jos ei kouluunkaan jaksa mennä. Mutta noin pienellä ei ole sairastelussa vielä lintsaamisen makua


Momma - 15.09.2009 - 22:01

Me ollaan ulkoiltu vähän kipeinäkin. Eihän nyt ole kylmäkään. Ainakin täällä etelässä on ihan kesäkelit. Ollaan oltu ihan varovasti ja käyty vaikka rattailla kävelylenkki, vaikkei 3 vuotias normaalisti enää rattaissa istukaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|