Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Valjaat

Tipsu - 08.09.2009 - 17:26

Mistäköhän lapsille löytäis hyvät ja halvat valjaat? Mun kaksoset ei pysy syöttötuoleissa, ellei niitä kahlitse kiinni. Noita valjaita vois käyttää muutaman ajan kuluttua myös kaupungilla liikkuessa, kun rattaissa olo alkaa kyllästyttää ja ipanat vinkuu kävelemään!

Kyllä; olen julma kurittajaäiti, joka ei päästä kaksosiaan vapaaksi vaarallisissa paikoissa,
olen myös iloinen siitä, että he näin säästyvät auton alle jäänniltä.
Meillä ei olla huolissaan julman vangitsemisen aiheuttamista mielen järkkymisistä, ja maksamme ilolla myöhemmät psykologinlaskut, kunhan nyt pysyvät hengissä niin pitkään, että sinne psykologille saakka päästään .


VASTAUKSET:


Marja - 08.09.2009 - 17:34

Me ostettiin pojalle valjaat ihan Prismasta. Pikkupiia tais olla merkki ja maksoivat jotain 7 euron luokkaa. Hyvin ovat toiminneet, ostimme kahdet kun toisilla poika on kiinni just syöttötuolissa ja toiset voimme tarvittaessa ottaa mukaan kun poika on aika meneväinen niin ei juokse sitten mihin sattuun ja missä sattuun


Kirsikka666 - 08.09.2009 - 20:33

Prismasta tai Citymarketista me ostettiin valjaat pojille. Noh, tosin esikoinen, 21 vee, jo oli aikoinaan valjastettu, silloin se oli pikemminkin sääntö kuin poikkeus, eli ei mulla stressiä tullut valjaiden vuoksi! Eikä lapsillekaan.
Siis ihan terve on tuo esikoinenkin!
Minkä ikäiset Tipsu sun kaksoset on? Ja tyttöjä/poikia/tyttöjapoika? Meillä pojat 2v 4kk, melkoisia elosalamoita olleet koko pienen ikänsä!


Hope - 08.09.2009 - 21:09

Ihan ostin lastentarvikeliikkeestä, oisko ollut noi pikkupiiat tai joku suomi merkki ne oli. todella hyvät. kyllähän niillä saa paljon mulkoilua mutta monia todella hauskoja kommentteja kuten- isä ostaa teillekin nuo niin pysytte lähellä jne.. mutta kuten sanoit lapsen turvallisuus ennen kaikkea


Tipsu - 08.09.2009 - 21:31

Kiitos kaikki vinkeistä!! Cittariin siis valjas-ostoksille!

Kirsikka666;
Mulla on hyperaktiiviset identtiset pojat jotka täytti viime sunnuntaina vuoden .
Ihania kullanmuruja ovat, mutta voi hyvä luoja kuinka lapset saa musta imettyä kaikki mehut !
Ja joo, mä en oikeesti ole lainkaan huolissani siitä, ettäkö he kärsisivät tästä mun valjastamisestani.. Täällä vaan joskus ollaan niin kovasti sellasta vastaan, että ilmoitin vangitsevani heidät joka tapauksessa, riskit tiedostaen . Kuten sanottu, mielummin kahlittuna kun auton alla!


Kirsikka666 - 09.09.2009 - 08:13

Tipsu, samassa veneessä ollaan sitten...nuo omatkin apinat ovat varsinaisia veijareita, ehtivät joka paikkaan ja kun noita on kaksi, niin ihan aina äidin silmätkään eivät kaikkea pysty näkemään...
Kaksosista etukäteen tuli infoa, että eka puoli vuotta on raskainta, hmm, meillä kyllä kävi toisin päin, vauva-aika oli ihanaa ja leppoisaa, koti kiilsi puhtauttaan, kun äiti ehti tehdä vaikka mitä, vaan kun liikkeelle lähtivät...


huh - 09.09.2009 - 18:59

Ihanaa, en ole ainut joka käyttää valjaita Meillä kans niin yliaktiivinen poika (1v2kk), ei istu rattaissa mielellään vaan haluaa kävellä joka paikassa. Valjaat iso apu, vaikka itse ihmettelin ja päivittelin asiaa ennen!!


Tipsu - 09.09.2009 - 21:30

Valjaat ostettu, ja mä en saanut yhtäkään sydänkohtausta iltapuurolla kun miehet oli köytettyinä tuoleihinsa !!

Kirsikka666; Meillä oli aika kamalat ekat 6kk, että en voi kompata sua tässä .
Meillä syntyivät keskosina, eka kuukausi meni sairaalassa ja seuraavat 3kk huudettiin niin maan vimmatusti ettei mitään rajaa.. Huih, en edes muista noista ajoista mitään, niin rankkaa oli! Tämä on enää kuntoilua ja tahtojen taistoa !


nikitön - 11.09.2009 - 10:39

pieni tarina eiliseltä kävelyreissulta....hyvillä mielin lähdettiin kotoa nuorempi tyttö vaunuissa ja vanhempi 2v käveli valjaissa vierellä no eipä olitu päästy pitkääkään matkaa kun jo yksi vanha pappa potkutteli rullaattorillaan vastaan ja naureskeli "onkos sulla koira" tarkoitti tyttöäni joka oli valjaissa ja tokaisin vain että joo ja vähän tuli äitille paha mieli. hetki tuon jälkeen tyttöni pinkaisi juoksujalkaa vaunujen eteen ja onneksi valjaitten naru loppui siihen sillä olisi typy ollut juuri samaanaikaan ohi kiitävän auton alla ilman valjaita kyllä kiittelin itseäni että sitkeesti käytän tytöllä valjaita vaikka muut niitä ilkkuvatkin olisi tuollakin reissulla ollut surullinen loppu ilman valjaita. että tsemppiä kaikille valjaita käyttäville koittakaa kestää niitä ajattelemattomia ilkkujia!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|