Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Mitä olette jo tehnyt?

Willivadelma - 15.11.2008 - 19:41

Elikkäs, mitä Joulun valmisteluja olette jo tehneet? Mulla lahjoja ostettuna jo aikas hyvin,sukat kudottuna ja muutamat valotkin jo palaa...Joko teillä on kyntteliköt? Entäs milloin "uskaltaa" vaihtaa Jouluverhot?


VASTAUKSET:


nöf - 15.11.2008 - 20:05

piparitaikinan valmiiksi pakkaseen, tähtipullien tähtitaikinan pakkaseen, aloittanut joulukorttejen piirtelyn,listan jouluvalmisteluista, kummilapsien lahjat mut paketointi eessä, jouluvalot ikkunoissa ja pihalla


Tatzki - 15.11.2008 - 20:14

lahjoja on ostettu ja kortit valmiina odottamassa lähettämistä Tässä suursiivous pitäisi tehdä ensin, ennen kuin alkaa joulujuttuja esille laittamaan.


M.elizza - 15.11.2008 - 20:41

Oih.Tänne on tullu Joulusivu ♥♥ Mää oon ihan jouluhullu Tunnelmavaloja oon viritelly kuluneella viikolla. Joulukorttipaja tempastiin käyntiin jo edellisellä viikolla. Joululahjoja hankin aina pitkin vuotta, joten niitäkin on jo jokunen tuolla jemmassa ja muut on listattu päiväkirjan takasivulle.
Tänään leivottiin eka satsi pipareita ja niin ihanaa!! Voi jo uhkailla lapsia tontuilla. Ne kun kurkkii sieltä ikkunoista ja kertoo pukille kiukutellaanko siellä vai elelläänkö siivosti.


Joenda - 15.11.2008 - 22:01

Lahjat ja kortit on valmiina. ! ..Kortit on jopa kirjotettu ja lahjat pakattu. Jouluvalot on maljakossa ollut jo aika kauan. Huomenna laitetaan myös pihaan. Joulutorttuilla on herkuteltu.


maatsi - 15.11.2008 - 22:49

Joulusiivoukset aloiteltu (ihanaa tehdä HITAASTI, kun ei oo töissä/opiskelemassa, vaikkakin tuo poika kiireisenä pitää..), kortti-ideat päässä , osa lahjoista hommattu.. Aika kesken..


MINNI - 16.11.2008 - 12:42

Pikkuhiljaa olen alkanu kans joulusiivousta tekeen
(eli pessyt keittiónkaapit sisáltá,kaikki ikkunat sisáltá
ylákerran vaatekaappeja járkkáillyt jne).
Lahjoja on jo kiva pino odottamassa paketointia,joulu
laatikot olen tehnyt pakkaseen ja kalkkunan táytteen
valmistanut pakkaseen.Leipomuksista olen tehnyt karjalan-
piirakoita ja huomenna teen joulutorttuja.


Miia - 16.11.2008 - 13:06

Kylläpä te olette olleet ahkeria!

Ite en ole tehnyt yhtään mitään valmisteluja jouluksi vielä.
Ei vaan ole tullut sellaista inspistä. Vaikuttaa uhkavaavasti siltä että sitten muutamaa päivää ennen aattoa säntäilen sinne sun tänne tukkaputkella!


Äiti-76 - 16.11.2008 - 20:18

Meillä ei onneks tartte noita kaappeja siivota, kun just ollaan muutettu. Mutta lahjoja oo ostellu pitkin vuotta. Nyt muutamaa lahjaa vaille valmista! Mä vaihdoin tänään jouluverhot!! Joulukynttelikköjä mulla on jo vähän aikaa ollu. Vasta hetki sitten kaivoin joululaulu cd:t esille!! Näin pitkään maltoin odottaa!! Jopa miehenikin hämmästyi!! Nautin suunnattomasti, kun sain omakotitalon (vanhan sellaisen), ni saa uloskin laittaa lyhyjä. Siellä niitä palaa ja valaisevat synkkiä iltoja!! Heti, kun kaupoissa oli joulupaperia, ni tein ekat paketit. Ihanaa, kun joulu tulee!! Ja mukavaa, kun on muitakin jouluihmisiä!!


Joyeux - 16.11.2008 - 21:24

Joululahjat lähes kaikki hankittuna pitkin vuotta ja jonkun verran paketoituna. Kortit kirjoittelen sitten joku ilta kerralla kaikki. Tunnelmavaloja parit sisälle laitettuna, ulos sitten lähi viikkoina. Muuten sitten koristeita ym kehiin joulukuun alussa tai marraskuun lopussa. Tavallista siivoilua, ei tehdä mitään suursiivoja. Leipomista ja piparin tuoksua koko joulukuun luvassa


yyyyyyyyy - 17.11.2008 - 09:21

Moi! olen 10.v ja meijän iskä leipoo joka åäiva joulu torttuja ja äiti ei oikee pidä joulutohinasta ja minä olen soittanut jo todella kauan sitten joululaulúja


Tiiti - 18.11.2008 - 15:12

Ihanaa, muutkin intoilee jo joulusta! Ja minä kun olen yrittänyt pitää innostukseni "piilossa", ettei kukaan sano hulluks kun nyt jo intoilen....

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|