Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Kännykkä lahjaksi

helppiä - 17.12.2008 - 16:16

Olen nyt sitten taipumassa siihen että 10 vuotiaamme saa puhelimen.

Minkälaiset liittymät olette ottaneet lapsillenne?
Suosituksia?
Laps ei tarvitse puhelinta välttis päivittäin vaan vain kun lähtee yksin liikenteeseen tai on yksin hetken kotona. Prepaidia olen miettinyt ,mutta niissäkin on vissiin vaihtoehtoja?.


VASTAUKSET:


Enkeli - 17.12.2008 - 17:44

Meillä on toiminut erittäin hyvin soneran perhe paketti liittymä. Voi soitella maksutta esim.5 ennalta sovittuun numeroon ja saldo raja siihen päälle. Kannattaa toki kysellä eri vaihto ehtoja kun niitä on pilvin pimein.


Roosa - 17.12.2008 - 17:47

http://paketti.elisa.fi/osta/
Meeppäs tonne ja kattele sopiva paketti, on ihan kätsä sivu, voit valita jos haluut puhelimen siihen tai et, minuuttimäärän ja tekstarimäärän.


Elisasta - 17.12.2008 - 19:07

En todellakaan suosittele ottamaan elisan liittymää, saatikka puhelinta. Niillä kusee laskutus niin kovaa, että mielummin joko prepaid tai sitten sonera. Ite ottaisin varmaan dna prepaidin jos tarkotus olis, että pystyy soittamaan sillon kun lähtee johonkin, eikä tarvi puhelinta joka päivä.


Katjuska - 17.12.2008 - 21:42

Käy samalla lukemassa ko tarjous. http://www.sonera.fi/Kampanjasivut/perhe/perhe.jsp.
Meillä otettiin syksyllä tytölle puhelin ja toi perhejuttu. Nyt vuoden ilmaiset puhelut ja tekstarit perheen kesken. Ja muista myös solmia Kesto-etu, silloin puhuu eurolla sunnuntaisin kaikkiin normaalihintaisiin liittymin.


minä - 18.12.2008 - 06:58

Kannattaa sit kattoa niin tarkkaa kaikki.. varsinki kaikki paketti ja kesto-edut.. meinaa jos haluu vaikka keskellä vuotta vaihtaa liittymää, ni onko mahdollista.. kuinkamonta vuotta meinaat pitää etuja ja jne.
Miehelläni on ollut sonera monta vuotta, nyt halusi vaihtaa (pettyi asiakaspalveluun)Ei onnistunut (helmikuu)vaan piti odottaa vuoden loppuun.. Hänelle oli lähetetty viesti edellisen vuoden marras-joulukuun aikana, että haluaako jatkaa kyseistä liittymää vai lopettaa.. ja hänen olisi itse pitänyt lähetää tämä viesti takaisin soneralle.. Emme koskaan nänheet tätä kyseistä viestiä.. Mieheni joutui maksamaan käyttömaksuja koko vuoden vaikka ei sit tottakai käyttänyt enää liittymää.. ihan periaatteesta
eli ei oo kyseessä iso asia, mut kyllä palvelun tarvii olla silti hyvää.. Hän otti kolumbuksen pre-paidin, on ollu tyytyväinen.. halvat soitto hinnat ja lataus onnistuu netissä, ei tarvi erikseen laittaa saldorajoja ( mikä sekin maksaa tietyn hinnan )


minä - 18.12.2008 - 07:02

ja itselläni oli saunalahden paketti (puhelin ja liittymä) ihan hyvä oli, mut se kahden vuoden maksaminen siitä puhelimesta vitutti, ku se ei enää viimisen vuoden pelittäny kunnolla.. takuu korvaa? Oli kyllä sellaset nivaskat mitä ei korvata.. joillaki toimii varmasti, mut ei mulla.. vissii huonoa tuuria


BadMama - 18.12.2008 - 08:20

Meillä on kännykät neljällä isoimmalla lapsella, sillä he liikkuvat jo aika paljon itsenäisesti. Kaikilla on suht' perusmallin Nokialaiset ja liittymänä DNA:n PrePaid.

Lapsilisäpäivänä ladataan kaikille kympillä lisää puheaikaa (ja toinen kymppi tulee kouraan kuukausirahana). Eikä ole ollut ongelmia .


Ap - 18.12.2008 - 12:59

Kiitän ja kumarran! Kiitos kaikille!

Päädyin Dna:n Arvo PrePaidiin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|