Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Edulliset joululahjat?

Minä vain - 01.12.2008 - 18:07

Tämä on varmaan jo aika kulunu kysymys tiällä mutta vinkkejä edullisiin joululahjoihin kaipaisin. Ensin ajattelin että en osta lahjoja ollenkaan mutta kiva sitä ois aina rakkaitaan muistaa kuitenkin. Onko kellään esimerkiksi jotain helppoa makeis tms ohjetta jonka tämmönen ei niin innokas kokkaaja sais onnistumaan. Tai muuta helppoa ja edullista mitä vois vaikkapa itse valmistaa joululahjaksi. Kiitosta jos joku jaksaa vaivautua vaikka varmaan jo moneen kertaan tällekin palstalle kirjoteltu aiheesta.


VASTAUKSET:


Raakku - 01.12.2008 - 18:14

"Lahjakortti" jossa lupaudut lapsenvahdiksi, siivousavauksi, pihaa haravoimaan... Tai mitä nyt keksitkin.

Itse tehtynä leivonnaisia, pikkuneuleita (lapaset, kaulaliina, pipo)...


Suhveli - 01.12.2008 - 18:27

Itse meinaan yrittää sinapin tekemistä. Pilttipurkkiin nätti etiketti, ja kankaanpala sidotaan nauhalla korkin ympärille Kahvipaketin, ja sellofaaniin käärittyjä pipareita voi laittaa seuraksi.

Voit ostaa vaikka yhden pussillisen joulusuklaita (enkeleitä, tonttuja, kuusenpalloja,...), paketillisen kynttilöitä ja paketin erilaisia pieniä joulukoristeita (esim. joulukuuseen tarkoitettuja). Näistä voit sitten yhdistellä ja koota erilaisia paketteja (eli siis muutama kynttilä, joulukarkki ja koriste aina yhteen pakettiin). Pahvista voi leikata alusen, johon teet pienen asetelman, ja sellofaani + jouluinen rusetti ympärille.


hanski - 02.12.2008 - 09:38

Jouluinen Riisisuklaa
-125g kookosrasvaa
-2,5 dl tomusokeria
-1 dl kaakao
-7 dl riisimuroja
-2 tl kanelia
-1 tl kardemummaa
*sulata rasva,anna vähän jäähtyä
*sekoita aineet
*lusikoi nokareita tai levyjä
*anna kovettua kylmässä


BadMama - 02.12.2008 - 10:48

Meillä tämän vuoden ideana on hankkia nippu kynttilävärejä ja ostaa muutama pakkaus edullisia yksivärisiä pöytäkynttilöitä. Kynttilät koristellaan, pakataan kauniisti sellofaaniin (siinä mikä tahansa näyttää upealta ) ja annetaan lahjaksi .


Minä vain - 02.12.2008 - 16:05

Kiitoksia hyvistä vinkeistä. Pitääpäs rueta toteuttamaan. Pystyn siis sittenkin muistamaan läheisiä jouluna vaikkei lahjoihin paljon ole tuhlata Ajatushan se on tärkein ja kaunis paketti kyllä varmasti ilahduttaa. Sellofaani on kyllä hieno keksintö


taiga - 02.12.2008 - 17:33

Me "tuunataan" lasten kanssa vielä kynttilöiden seuraan tulitikkuaski jouluiseksi.Liimaamme siis etiketin päälle jotain jouluista tai sitten vain punaista paperia ja päälle hyvän joulun toivotukset tekstaten. Männyn-tai kuusenkäpy vielä asetelmaan kynttilöiden ja tikkuaskin lisäksi...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|