Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

JOULUASKARTELU

Maalatut joululahjapurkit - 7 ideaa

DIY Maalatut joululahjapurkit 7 ideaa

Jos etsit viime hetken ideoita joululahjaksi, tässä helppo, halpa ja luontoystävällinen lahjaidea, johon voit kierrättää lasitölkit! Kauniit lahjatölkit sopivat hyvin myös koristeeksi!

TARVIKKEET

- puhtaita, kierrätettyjä lasitölkkejä (vaihtoehtoisesti voit myös ostaa tyhjiä tölkkejä)
- valkoista akryylimaalia, kaikki käy
- vaahtomuovituputin tai meikkisieni
- MUUTA MAHDOLLISTA: sabluunoja, maalarinteippiä, nauhaa, narua, alumiinifoliota, helmi- ja jalokivitarroja, lumihiutaletarroja ym. tarroja, valkoinen maalikynä, metallivärikynä, kimalleliimaa jne. riippuen siitä, miten haluat tölkit koristella!


OHJEET

Levitä valkoista maalia tölkkeihin tuputtimella tai meikkisienellä. Jätä osa tölkistä läpinäkyväksi. Maalaa myös kannet. Muista pestä sabluunat ja tuputin heti käytön jälkeen, jotta ne eivät mene pilalle - akryylimaali kuivuu nopeasti! Lisää lopuksi koristeita oman makusi mukaan.

Täytä joululahjatölkit makeisilla, piparkakuilla, marengeilla, sikarivohveleilla, pähkinöillä jne. Hyvä idea joululahjaksi teini-ikäiselle: täytä tölkki makeisilla ja piilota joukkoon muutama rullalle kääritty seteli, niin teini yllättyy iloisesti avatessaan lahjapurkin kannen!

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, voit katsoa 8 minuutin Youtube-videon (englanninkielinen), jossa näytetään, miten seitsemän erilaista joululahjapurkkia maalattiin, koristeltiin ja täytettiin:Jouluaskartelua ja ideoita:

© Auer Media 19.12.2017


Muista lisätä Perhekerho suosikkeihisi!


Askartelu - Joulu


Web
Analytics Made Easy - StatCounter