Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

Askartelu - Art Journal

ART JOURNAL TAIDE

Nopea Art journal sivu värityskirjakuvasta

Ihan vain siksi


Joskus on kiva tehdä jotain "ihan vain siksi". Tämä sivu syntyi akryyliväreillä, värityskirjasta leikatuilla kuvilla ja washi-teipillä - kalliita taidetarvikkeita ei tarvita! Löydät jutun lopusta linkin Youtuben video-tutorialiin, josta voit katsoa kaikki työvaiheet nopeutettuina.

TARVIKKEET

- valkoista paperia
- revittyjä palasia vanhasta kirjasta
- liimapuikko
- halpoja akryyli/-vesivärejä Tigerista: pinkkiä, punaista, keltaista, valkoista
- taustakuvioleimasin, käytin tässä hunajakennon muotoista leimasinta
- sienituputin tai meikkisieni maalin levittämiseen
- kirsikat on leikattu värityskirjasta (värityskirja on myöskin Flying Tigerista), voit käyttää mitä tahansa mustavalkoista kuvaa samaan tapaan
- washi-teippiä
- mustia tusseja
- hiilikynä varjostamiseen
- tekstitarroja tai printattuja sanoja otsikoksi


OHJEET

Revin palasia vanhasta kirjasta ja liimasin valkoiselle taustapaperille päästäkseni alkuun. Leimasin hunajakennoleimasimella ja punaisella maalilla kuvioita taustaan sopiville kohdille ja maalasin päälle Tigerin pinkillä akryyliväreillä, jota sävytin pienillä vesivärituubeilla ja valkoisella akryylivärillä. Käytin vaahtomuovituputinta. Leikkasin kirsikan kuvia värityskirjasta ja liimasin art journaliin paperiliimapuikolla. Lisäsin vähän varjostusta ja washi-teipin palasia. Muista pestä leimasin ja tuputin heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja anna värien kuivua ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä!

Katso nopeutettu Youtube video tutorial (kesto 3:09), josta selviää askel askeleelta, miten sivu tehtiin: (ääni englanniksi)Lisää ideoita Art journal -taiteeseen:


© Auer Media

Muista lisätä Perhekerho
suosikkeihisi!

Askartelu - Etusivu


Web
Analytics Made Easy - StatCounter